Reacties

Bedankt dat je onze website bezoekt. Schrijf hier een reactie in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je reactie zetten.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Mike Meere, 14. apr, 2018
alloIk zou supergraag een foto van jou krijgen met jouw handtekening er op.

Kan jij die naar mij opsturen?mijn adres:De Daniël

Daniëlsweg 42

6543 RJ NijmegenIk heb daarvoor een kaartenboekGr Zanger MikeKijk op http://www.ikbenzangermike.nl/

Laat je een berichtje achte
E-mail:
Website:
Geschreven door Willem ter Bruggen, 24. mrt, 2018
hierbij even een berichtje voor alle leden en wellicht nieuwe leden van Willem de voorzitter In de nieuwe lokatie zie ik veel mogelijkheden het zal even wennen zijn. Meteen doe ik een beroep op oud leden om toch weer eens te komen kijken in de andere (nieuwe lokatie ) in Amsterdam noord.Ook muzikanten die nu niet meer, of minder vaak optreden kom eens langs en neem je instrument mee leuk samen dingen uitproberen Ja toch
E-mail:
Geschreven door Klaas , 6. feb, 2018
Beste mensen, Ik vond het erg leuk om 5 februari bij jullie te zijn. Een gezellige sfeer.
E-mail:
Geschreven door Emmy Talsma, 11. sep, 2017
Wat vind ik dit slordig...Lieve Leo en dan het kaartje naar Mieke sturen...
Ik lees het net en erger mij hier kapot aan..zoals aan zoveel dingen momenteel bij de AAC..maar zal wel aan mij liggen !! Deze onnauwkeurigheid kenden wij niet.!!
E-mail:
Geschreven door Mieke van der Heijden, 23. aug, 2017
Tijdje terug kreeg ik een kaartje met 'n opkikkertje> er stond boven Lieve Leo??? Ik heet Mieke en het adres was niet goed! Ik woon op de Amersfoortsestraatweg 90-D7, de D staat voor 4e verdieping als dat er niet bij staat komt de kaart op kantoor nr.:90 en krijg ik hem pas dagen later als het weekeind is. Misschien handig om het goede adres even te noteren, ik word straks tachtig en misschien krijg ik dan wel een kaartje met de goede naam en adres? Bij voorbaat dank! Als ik me goed voel kom ik maar dat kan ik niet beloven, ik hoop het!
E-mail:
Geschreven door kelly ter bruggen, 29. aug, 2016
zondag 4 sept. weer zo,n gezellig open podium in zwaag van 16 tot 20 uur md cd en laptop aanwezig , zie ook you tube . open podium zwaag dus artiesten en vriende , komt allen . muzikele groetjes kelly en wim ter bruggen
E-mail:
Geschreven door KELLY TER BRUGGEN, 27. apr, 2016
lieve clubleden . I MEI IN ZWAAG EEN OPEN PODIUM IN DE WITTE VALK DORPSTRAAT 175 , DUS IEDEREEN DIE ZINGT (OOK NATUURLIJK DIE NIET ZINGEN ) IS WELKOM VAN 16 TOT 20 UUR . PRESENTATIE IS IN HANDEN VAN KELLY .MD EN CD SPELER AANWEZIG . MUZIKALE GROETJES KELLY
E-mail:
Geschreven door Helen Schild , 10. dec, 2015
Hallo lieve mensen even een klein berichtje van mij. Na 7 jaar Nouvelle heb ik besloten een andere baan aan te nemen bij Cafe ED op IJburg. Ik heb het daar heel druk mee en het is voor mij een nieuwe uitdaging. Ik heb altijd met plezier en veel liefde voor jullie in de bediening gelopen en ik mis jullie allemaal. Zo nu en dan hoor ik nog wel eens hoe het is op de maandagen. Toevallig komt John Spoel zondag 31 januari bij ons in Cafe ED optreden met nog een tal andere artiesten. Nu willen we dit vele malen laten terug komen en zal ik zeker nog mensen van de A.A. C benaderen. Mochten jullie het leuk vinden. kom dan ook gezellig. De poster komt op Facebook met meer info. Allemaal een dikke knuf van mij xx
Geschreven door Ger, 25. mei, 2015
Wens jullie allen veel plezier op de laatste clubavond voor de zomerstop. Zal een drankje op jullie nemen op de Kaapverdische Eilanden.
E-mail:
Geschreven door Henny Smit, 4. mrt, 2015
maandag 2 maart afgetreden als secretaris van onze club. ik wil hierbij iedereen hartelijk bedanken voor de mooie microfoon, bloeme en cadeaubon. Verder wil ik via deze weg Emmy, Ger, leo, Henk en Paul bedanken voor de prettige samenwerking de afgelopen 5 jaar. ik zal het bestuur missen, maar natuurlijk blijf ik op de maandelijkse clubavonden komen. ik ziou niet anders willen/kunnen.
Tot 6 april en nogmaals hartelijk bedankt!
E-mail:
Geschreven door Emmy, 3. sep, 2014
Ook de openingsavond op 1 september was
een groot succes, mede door ons nieuwe lid Daantje, die een heerlijke optreden gaf en samen met de band geweldig mee zong
E-mail:
Geschreven door Henny Smit, 4. jun, 2014
Wat was het een heerlijke, goedverzorgde avond. Ik heb ontzettend genoten! in één woord "geweldig"... Een welverdiende pluim voor de jubileumcommissie, Emmy Talsma, Paul Zwikker en Ger Ovemars is hier op zijn plaats. Toppie!
Fijne vakantie allemaal en tot 1 september!
E-mail:
Geschreven door Paul Zwikker, 3. jun, 2014
Ik wil alle gasten bedanken die op 1 juni op ons 40 jarig jubileumfeest aanwezig waren.
Iedereen die zich had opgegeven is ook werkelijk gekomen en dat is echt uniek binnen het verenigingsleven. Het geeft aan dat AAC leden een hechte band met de club hebben. Alle artiesten waren trouwens laaiend enthousiast over de sfeer en over u als publiek. Nogmaals hartelijk bedankt ook namens de artiesten die, net als u een : "wereldavond" hebben gehad.
Tot ziens in september.
E-mail:
Geschreven door Emmy, 2. jun, 2014
Wat heerlijk dat iedereen genoten heeft van een geslaagd 40-jarig jubileum!
Artiesten waren top en hadden er ook plezier in om voor ons op te treden waarvoor dank. tot 1 september en een hele fijne zomer toegewenst!
E-mail:
Geschreven door Ger, 2. jun, 2014
Na 1 1/2 jaar voorbereiding een spetterend jubileum. Alle artiesten die belangeloos hebben meewerkt: Enorm bedankt. Het eten was geweldig. De sfeer uitstekend.
Het wachten is op de foto's, zodat deze ook geplaatst kunnen worden.
E-mail:

Nieuwe commentaren

26.02 | 11:00

Hoi Jack en Patricia ! Ok ! Geen eigen microfoon inpluggen ! Minidisk meenemen. Goed ! Dank. Groetjes, Carola

...
22.02 | 12:47

Hoi Carola,
Ik heb net met Jack gesproken, het is technisch gezien niet mogelijk om je eigen microfoon bij Jack in te prikken. Mini-disc is geen probleem.

...
19.02 | 13:19

Jack. Carola met vraag. Ik kom 5 maart zingen.De meeste zangers zingen met minidisk ? Mag mijn eigen microfoon mee ? Soundcheck mogelijk, zo ja hoe laat?
Groet

...
16.04 | 13:34

Wat een kadootje, tot dan👯

...