Ans Tuin

 

 

Ans Tuin

Geboren onder de naam J.M Koolemans te Amsterdam en datum: raden maar..........

Mijn hobby was luisteren naar muziek van Tante Leen, Johnny Jordaan en Willy Alberti.

Het werden mijn idolen en dacht dat wil ik later ook gaan doen. En na een poosje zei iedereen tegen mij , daar moet je wat mee gaan doen met die stem. Ik ging door, ’t werd mijn grootste hobby en passie: het  werd een leuk succes.

Ik begon met optredens in verschillende locaties in Amsterdam, daarna ging ik ook verder het land door.

Kreeg er steeds meer zin in en werd ook vaker gevraagd.

En zo heb ik verschillende malen opgetreden met Johnny Meijer en Manke Nelis in café San Remo. Ook heb ik een leuke tijd gehad met  Bolle Jan en Mien in hun café op de Wittekade.

In het buitenland heb ik ook verschillende malen opgetreden, zoals in Curaçao bij de Staatsloterij, 2x in Italië, de Europese Gemeenschap en in Spanje heb ik verschillende malen opgetreden op diverse campings en vele andere locaties.

Thans wordt Ans  door velen ook wel de Parel van de Jordaan genoemd, of de tweede Tante Leen.  Verschillende accordeonisten hebben mij begeleid o.a. Andre Vrolijk, waarmee ik op 3 CD’s te beluisteren ben.

Ze is een goede representante  wat betreft het Amsterdamse en Jordanese lied.

Ze treed als lid ook veel op bij de Amsterdamse Artiesten Club op elke eerste maandag van de maand bij  Partycentrum v.d.Adel  te Amstelveen onder begeleiding van het vaste AAC –trio:  Henk Wolleswinkel, Ger Overmars en Wim ter Bruggen.

Daar zingt ze met veel vakgenoten om er elke keer weer een gezellige avond van te maken.

Wij wensen Ans nog veel werk in de toekomst en in deze vaak moeilijke maar leuke muzikale wereld.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

27.02 | 13:36

Hoi Henny je ken me nog wel Frits vriend Lenie uit haarlem

...
06.02 | 10:59

Erg blij met het geluid dat verzorgt word door Paco. Fijn dat je dit wil doen op de clubavonden. Buiten je eigen optreden.

...
06.02 | 10:55

Beste bestuur.
Het was weer een gezellige avond op de club. Mis wel een verslag en wat foto's . Misschien een goed idee voor de vergadering iemand te vragen

...
31.08 | 17:33

Hey kelly wat was je goed gisteren jammer dat je niet door bent weet dat je nooit vergeten toppertje liefs knuffel glenn

...
Je vindt deze pagina leuk