Wist je dat ......

vervolg Ans Tuin

Even het hele verhaal zoals het bij ons bekend is:
Ans werd in het Boven IJ ziekenhuis opgenomen met vocht achter de longen en een longontsteking. In het ziekenhuis heeft ze een hartinfarct gehad en ze hebben haar toen 10 dagen kunstmatig in slaap gehouden. 

Uit onderzoek bleek dat ze 5 verstoppingen in de aderen had zitten en een slechte hartklep. Eerst werd besloten Ans met medicatie naar huis te sturen maar 1 van de verstoppingen bleek in de hartmond te zitten en daarom was een operatie in het AMC noodzakelijk. 

Aangekomen in het AMC werd Ans geplaagd door een steeds terugkerende blaasontsteking. Hierdoor heeft de operatie nog steeds geen doorgang kunnen vinden.

Vanuit de familie nogmaals het verzoek om NIET met Co te bellen. Kaarten e.t.c. kunnen naar het huisadres gestuurd worden en dat wordt zeer gewaardeerd.
Het adres is bekend bij het bestuur.

nieuws uit de ziekenboeg

Ans Tuin is overgebracht naar het AMC ziekenhuis. Aanstaande maandag of dinsdag wordt zij geopereerd aan haar hartkwaal (iets met de AORTA en/of hartklep). Hoe het daarna verder gaat verlopen is nog niet helemaal duidelijk. In ieder geval is het afwachten hoe de operatie uitpakt en hoe Ans het gaat doen op de nieuwe medicatie.

Voor zover bekend kunnen er wel berichtjes gestuurd worden maar vergt telefoneren nog veel (kostbare) energie. Kaartjes sturen kan en mag altijd en wordt ook zeer gewaardeerd. Bezoek is nog niet mogelijk (alleen directe familie).

Even een update over Ans Tuin:
 
Het gaat iets beter met haar, ze ligt nog wel op de intensive care maar is overgedragen aan cardiocare (zelfde bed, andere arts) Ze mag nog steeds geen bezoek hebben (alleen van directe familie)
 
Nogmaals het verzoek om geen contact met Co op te nemen.
Een kaartje sturen kan wel en wordt ook zeer op prijs gesteld:
 
Ans Tuin:
BovenIJ ziekenhuis
Afdeling intensieve care
Statenjachtstraat 1
1034CS Amsterdam
 

Ans Tuin

Zojuist hebben wij moeten vernemen dat Ans Tuin in het ziekenhuis is opgenomen.
Naar verluid is er iets met haar hart, verdere details weten we niet.
Vanuit de familie is het verzoek gekomen om even geen contact op te nemen.

Zodra er meer bekent is laten wij het weten.

(mrt 2018)

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

26.02 | 11:00

Hoi Jack en Patricia ! Ok ! Geen eigen microfoon inpluggen ! Minidisk meenemen. Goed ! Dank. Groetjes, Carola

...
22.02 | 12:47

Hoi Carola,
Ik heb net met Jack gesproken, het is technisch gezien niet mogelijk om je eigen microfoon bij Jack in te prikken. Mini-disc is geen probleem.

...
19.02 | 13:19

Jack. Carola met vraag. Ik kom 5 maart zingen.De meeste zangers zingen met minidisk ? Mag mijn eigen microfoon mee ? Soundcheck mogelijk, zo ja hoe laat?
Groet

...
16.04 | 13:34

Wat een kadootje, tot dan👯

...
Je vindt deze pagina leuk